Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ευχαριστούμε πολύ το ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ» , που το πρωί της  Παρασκευής 7 Νοεμβρίου 2014 ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκλησή μας  για βοήθεια, για ένα μικρό  γατάκι που βρήκαμε χτυπημένο και ανήμπορο κοντά στο 9ο Νηπιαγωγείο Πειραιά. Στην αγκαλιά των δύο αδελφών μαθητριών του 3ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά, Βασιλικής (ΣΤ΄ τάξης) και Παναγιώτας (Ε΄ τάξης) Παναγιωτοπούλου, πήρε την πρώτη του φροντίδα και το μετέφεραν μέσα στο σχολείο υπό την εποπτεία της εκπαιδευτικού. Το φιλοξενήσαμε στο γραφείο της Προϊσταμένης του Νηπιαγωγείου με τη φροντίδα των παιδιών και τη σύμφωνη γνώμη όλων των γονέων. Η Πρόεδρος του Εθελοντικού Σωματείου της πόλης μας, κ. Σοφία Χαλικιά  το παρέλαβε και από μια πρώτη διαπίστωση με την πλούσια εμπειρία της είδε ότι ήταν χτυπημένο από αυτοκίνητο στην περιοχή του προσώπου, με εκδορές, πληγωμένη μυτούλα  και σπασμένα δόντια, ίσως και με σπασμένο ποδαράκι και θα πράξει τα δέοντα. Θα είμαστε σε επικοινωνία για την πορεία της υγείας του.
Τα παιδιά, οι γονείς και η νηπιαγωγός συγχαίρουν το  Φιλοζωικό Σωματείο του Πειραιά μας, για το θεάρεστο έργο του και την Πρόεδρό του προσωπικά για τη βοήθειά της και για τα όμορφα λόγια που μας είπε.
Το νηπιαγωγείο μας με την αμέριστη συμπαράσταση και των γονέων, είναι ευαισθητοποιημένο και στον εθελοντισμό και απέναντι στα αδέσποτα ζώα, πραγματοποιώντας τουλάχιστον την τελευταία πενταετία πολλές δράσεις.

Εύγε στα αδέλφια Βασιλική και Παναγιώτα για το ήθος και την ευαισθησία τους απέναντι στα ζώα.
Με περηφάνια αναφέρω ότι ήταν μαθήτριές μου στο νηπιαγωγείο!!!














4 σχόλια: